Dave Patty

Dave Patty este implicat în instruirea liderilor de tineret și conduce diverse proiecte de tineret la nivel național și internațional de mai bine de 30 de ani, ca președinte al fundației Josiah Venture. Este de asemenea membru fondator al fundației Concentric, care organizează și echipează învățători din lucrare, în peste 60 de țări din lume. Dave este pastor, licențiat în Teologie și are Master în Științele Educației. A urmat și studiile superioare ale Universității Harvard în domeniul dezvoltării leadership-ului. Locuiește în Cehia de 28 de ani, iar înainte a petrecut 10 ani în Germania. Dave este căsătorit cu Connie și au trei copii adulți, Tyler, Caleb și Claire.

Cristian Barbosu

Cristian Barbosu este pastorul bisericii Harvest Arad, o biserică dedicată câștigării generației contemporane pentru Cristos. A absolvit Moody Bible Institute (BA), Dallas Theological Seminary (ThM) si Trinity International University (PhD). Are o vastă experiență în lucrarea cu tinerii încă din anii 1999. Este căsătorit cu Anne și împreună au 3 fete: Fiona, Tara și Eden. E pasionat de citit, munte, filme și călătorii.

Rei Abrudan

Rei Abrudan este pastor al Bisericii VIA, Cluj-Napoca; a absolvit Institutul Politehnic din Cluj-Napoca, secția TCM, are un master în Studii Europene și un doctorat în Științe Politice la Universitatea Babeș-Bolyai; este căsătorit cu Ramona Abrudan și au împreună doi băieți, Paul și Marc, căsătoriți cu Rebeka, respectiv Eliza, și au doi nepoți, Erin și Seth. Are o experiență vastă de peste 25 de ani în lucrarea cu tinerii și studenții.

Flaviu Coman

Pastor în Biserica Penticostală Betleem din Medgidia și lucrător cu tinerii de peste 25 de ani. Este președintele organizației de tineret Vital 10/10 și vicepreședintele Centrului Român de Studii Transculturale (CRST), Constanța. Din 2001, Flaviu este căsătorit cu Lidia, având împreună patru copii: Aida, Alicia, Elias și Evie.

Vlad Crîznic

Vlad Crîznic este licențiat în Teologie la Universitatea Emanuel din Oradea, a obținut un masterat în Eclesiologie Contemporană la King’s College Londra, iar în prezent este doctorand al aceleiași universități. Vlad conduce echipa Think Ask Ponder (RZIM) în România într-un proiect apologetic și evanghelistic de anvergură care își propune să „Îl ajute pe credincios să gândească și pe gânditor să creadă”. Fiind editorul cărții Apologetica în jurul mesei și autorul cărții Creștin(ism)ul (i)relevant, este frecvent implicat în dezbateri, interviuri și prelegeri pe teme de apologetică. Este căsătorit cu Dora, împreună au patru copii, locuiesc în Cluj și fac parte din Biserica VIA, Vlad fiind de asemenea unul dintre pastorii Bisericii VIA.

Samy Tuțac

Samy Tuțac este pastor al Bisericii Providența din Timișoara, coordonator național al organizației Every Home for Christ și are o experiență de peste 35 de ani în lucrarea cu tinerii. A slujit ca pastor al Bisericii Betel din Timișoara timp de 26 de ani, având ca responsabilitate principală lucrarea cu tinerii, și 5 ani ca profesor de teologie la Liceul Teologic Baptist, Timișoara. A slujit ca și coordonator al Departamentului de tineret al UBR si peste 25 de ani în conducerea locală și națională din UBR. Este absolvent al Facultății de Psihologie, licențiat în Teologie Pastorală, Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Teologie Baptistă, 1998, are un Master of Ministry la Covington Theological Seminary, Rossville, GA, USA, iar în anul 2014 a obținut titlul de Doctor în Teologie la Universitatea din București. Este autor al cărților: Pași pe calea credinței, Liber pe contrasens, Pledoarie pentru puritate și Este vremea pentru o nouă Reformă. Este căsătorit cu Simona din anul 1989 și au împreuna patru băieti (Paul, Raoul, Flavius și Darius), două nurori (Ariana și Rebeca) și o nepoată (Nissa).

Amiel Drimbe

Lector la Institutul Teologic Baptist din București Lector asociat la Facultatea de Teologie Baptistă, Universitatea din București Lector asociat la Midwestern Baptist Theological Seminary, Kansas City, SUA

Cătalin Baciu

Cătălin Baciu este fondatorul și director executiv al organizației Teen Challenge România începând cu 2003 și a plantat biserica „43” în București în 2010. Este căsătorit cu Oltița din anul 1996, au 4 copii și sunt deja bunici a 5 nepoți. De peste 20 de ani, Cătălin formează echipe de lucrători dedicați restaurării tinerilor dependenți și pregătirii lor pentru o nouă viață. Este pasionat să vadă tineri transformați de Cristos și care devin o binecuvântare pentru familia și comunitatea lor.

Raul Todinca

Raul este pastorul cu ucenicizarea în Biserica Harvest Arad, iar printre altele are ca responsabilitate principală supravegherea și dezvoltarea lucrării de grupuri mici. Timp de 14 ani a condus și dezvoltat lucrarea de tineret a Bisericii Harvest Arad. Raul este absolvent al Universității Emanuel din Oradea, și de curând și-a finalizat studiile doctorale (MDiv) tot în domeniul ucenicizării creștine. Pasiunile lui includ istoria, cărțile și condusul.

Marius Mihai

Andreea și Marius Mihai coordonează de 7 ani lucrarea cu copiii din cadrul Bisericii Harvest Arad. S-au cunoscut în lucrarea cu copiii și continuă să lucreze cu copiii de peste 15 ani, atât în cadrul bisericii, cât și în cadrul grădiniței pe care o dețin.

Marcel Opriș

Marcel Opriș este unul din pastorii Bisericii Harvest Arad, cu o expertiză în grija pastorală de aproape 15 ani. Este licențiat în teologie pastorală și master în consiliere și asistență socială. Este implicat în mai multe lucrări: pastorală, predicare, asimilare (conectare și integrare), consiliere, rugăciune, administrație bisericească și supraveghează lucrarea cu copiii a Bisericii Harvest Arad. Este căsătorit de 33 de ani cu Neliana și au împreună două fete care sunt căsătorite.

Andreea Mihai

Andreea și Marius Mihai coordonează de 7 ani lucrarea cu copiii din cadrul Bisericii Harvest Arad. S-au cunoscut în lucrarea cu copiii și continuă să lucreze cu copiii de peste 15 ani, atât în cadrul bisericii, cât și în cadrul grădiniței pe care o dețin.

Veronica Bîlc

Veronica Bîlc este coordonatoarea lucrării HarvestKids în Biserica Harvest Timișoara, soție și mamă a 4 copii. Cu o experiență de peste 15 ani în lucrarea cu copiii, susține cursuri și seminarii de instruire pentru învățători în cadrul comunității VCE.

Persida Coste

Persida Coste este președintele Fundației EGM (Echipare pentru Generația de Mâine) și coordonator al lucrării cu copiii din Biserica Lumina Oradea. Lucrează cu copiii de peste 17 ani, timp în care a dezvoltat numeroase proiecte pentru copii.

David Vasiliu

David Vasiliu are 29 de ani. A studiat Politică și Relații Internaționale în Anglia și Norvegia, a lucrat în mai multe cadre oficiale în Guvernul Britanic, dar și în cel român. Este lider de închinare în Biserica Adora Christi din Iași și, alături de fratele lui, Andrei, conduc Tineri cu Viziune, o organizație pentru studenți din cadrul Fundației Adora Christi. Dincolo de toate, își dorește să vadă o generație care trăiește pentru faima și renumele lui Isus și care se implică în viața cetății în care El i-a așezat.

Marty Coyne

Martin Patrick Coyne și-a predat viața Domnului la vârsta de 16 ani, provine dintr-o familie de părinți divorțați cu 9 copii. A crescut într-un mediu foarte dur. A obținut două diplome în teologie și a lucrat cu tinerii mai bine de 25 de ani. A fost pastor de tineret timp de 15 ani în Statele Unite, iar acum este misionar în România din 2019. De 28 de ani este căsătorit cu o româncă și împreună au 5 copii.

Lidia Bisericaru

Lidia Bisericaru slujește în Biserica Baptistă Betania Sibiu. Lucrează cu copiii din 2007, atât la școala duminicală, cât și în învățământ, și este implicată în formarea liderilor în cadrul Școlii Învățătorilor a Fundației EGM.

Ancu Bocșa

Ancu Bocșa este soție și mamă a 4 copii între 1 și 9 ani, și e implicată în lucrarea cu tinerii de peste 10 ani. Creativă, artistă, pragmatică și pasionată de tot ce ține de creșterea copiilor, chemată să slujească soțiile și mamele tinere în Trupul lui Cristos de pretutindeni.

David Moza

David și Mihaela Moza David este absolvent de automatizări și informatică, iar Mihaela absolventă de filologie engleză. Preocupați de vindecarea și eliberarea inimii, au studiat acest domeniu și, din experiența lor vastă, ne vor împărtăși în acestă conferință. Conduc din 2007 lucrarea Ellel România și Editura Elpis, cu focalizare pe ucenicizare și vindecare. Împreună au două fiice.

Sergiu Dicoi

Sergiu este lider de închinare la Harvest Timişoara și profesor de muzică cu o experiență de peste 20 de ani în lucrarea de închinare și în lucrarea cu copiii. Una dintre pasiunile lui este mentorarea și echiparea celorlalți pentru a sluji în Trupul lui Cristos.

Mihai Cozmiuc

Mihai este coordonator al lucrării de închinare a Bisericii Harvest Arad. Este licențiat în Arte, Director Muzical și Lider de închinare din anul 2005 (incluzând și lucrarea cu copiii). Este profesor de pian, cu o experiență de peste 20 de ani.

Răzvan Duminică

Răzvan Duminică este directorul național Alo!Copii. Este pasionat de procesul intenționat al dezvoltării credinței la copii ca abordare holistică (individ, familie, comunitate). Este responsabilul școlii duminicale din cadrul Bisericii Aletheia din Timișoara. Este căsătorit cu Eweline de 16 ani și au un băiețel de 10 ani.

Andrei Vasiliu

Andrei Vasiliu are 25 de ani și a absolvit Facultatea de Drept a Universtății Nottingham (UK) și acum e în anul 4 la drept la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași. Este și absolvent al școlii biblice Capernwray, Torchbearers International. În momentul de față slujește ca pastor de tineret al Bisericii Adora Christi din Iași si e codirector al organizației Tineri cu Viziune.

Anca Păștean

Anca Păștean este soție și mamă a 3 copii (6, 15 și 18 ani), învățătoare de 30 de ani, cu un interval de 9 ani de homeschooling. Pasiunile ei includ creșterea în Cristos prin dedicare față de familie, profesie, pictură și ucenicie.

Rahela Zopota

Rahela este absolventă a Facultății de Psihologie, cu multiple specializări în acest domeniu. După o carieră de 10 ani ca psiholog clinician și psihoterapeut laic, viața ei s-a intersectat cu Domnul și drumul ei s-a schimbat pentru totdeauna. În ultimii 5 ani, este consilier biblic în cadrul Bisericii Harvest Arad și Ellel Ministries România, dobândind o experiență vastă în a însoți oamenii în procesul de consiliere bazat pe adevărul Scripturii și pe puterea lui Dumnezeu.