Vorbitori

Ron Zappia

Ron Zappia este pastorul principal al bisericii High Point din Naperville, Illinois, o lucrare care include câteva mii de oameni în mai multe campusuri. Ron a pregătit și a trimis în lucrare mulți pastori care au plantat alte biserici verticale în America. Mesajele lui sunt ascultate la peste 500 de posturi de radio în SUA.

John Dirkse

În 1981 Domnul a schimbat radical viața lui John și începând din acel moment a avut o dorință neclinitită să împărtășească Evanghelia transformatoare a lui Isus Cristos cu toți cei din jur. Dorința a crescut și mai mult astfel încât în 1988 la Master’s College Dumnezeu a întărit chemarea prin implicarea sa în lucrare cu normă întreagă sub umbrela lucrării Dr. John MacArthur. În 1993 John a absolvit The Master’s Seminary. După ce s-a implicat în lucrări de închinare și tineret din diverse biserici, John and Betsey s-au mutat în Rockford, IL în 2005. De atunci John este Pastorul Senior al Bisericii Reedemer. Inima lui John de a proclama Evaghelia fără reținere și de a înălța Numele lui Isus în închinare, rămâne esența a tot ceea ce face în Biserica Redeemer.

Bob Carlton

Bob Carlton este Directorul Executiv al Highpoint SEND Network, o familie de biserici diverse, centrate în Evanghelie, care activează creșterea și multiplicarea bisericilor din întreaga lume. A lucrat cu câteva din cele mai mari și influente biserici, rețele creștine și denominațiuni, iar acum își canalizează experiența de peste 25 de ani, ca să ajute liderii bisericilor din întreaga lume în formarea mai multor ucenici, în dezvoltarea mai multor lideri și în plantarea mai multor biserici.

Cristian Barbosu

Cristian Barbosu este pastorul senior al bisericii Harvest Arad și coordonatorul Vertical Church Europe, o mișcare de plantare și edificare a bisericilor. Și-a terminat teza de doctorat (PhD) la Universitatea Trinity International din Illinois, SUA. Este vorbitor la diverse conferințe și autorul multor cărți.

David Dehelean

David face parte din echipa media a bisericii Harvest Arad. În urma studiilor sale la facultatea UVT cu specializarea Foto-Video și prin slujirea lui de-a lungul anilor a căpătat experiență pe partea de video, audio, livestream, și foto a lucrării de biserică. El este căsătorit cu Ioana și împreună au 3 copii.

Admin Bocșa

Admin este director muzical și toboșar în echipa de închinare a Bisericii Harvest Arad. În timpul studiilor la Liberty University, el a făcut parte din trupa Liberty Worship Collective, cântând alături de diverse trupe și artiști. El este implicat și în partea de producție a lucrării. Este căsătorit cu Fiona.

Cristian Mariț

Cristian Mariț a plantat și păstorește Biserica Harvest din Timișoara. 
Familiarizat cu contextul ortodox, fiind absolvent al programului de masterat „Teologie Comparată” din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, este interesat să ducă mesajul Evangheliei într-o formă perceptibilă, creștinilor ortodocși. Colaborator pe platforma YouVersion, a scris mai multe materiale devoționale, atât pentru ei, cât și pentru diverse biserici și tabere creștine.
Este căsătorit de 11 ani cu Lacrima și împreună au trei copii: Noah, Leah și Asher.

Florin Forgaci

Florin Forgaci este pastorul și plantatorul Bisericii Vertical din Câmpulung Moldovenesc. Este absolventul Institutului Teologic Penticostal, secția teologie pastorală, şi are o experiență de 20 de ani de predicare și de lucrare cu tinerii. Este preocupat de teologia pastorală și de predicare în contexte conservatoare și rigide. Florin și soția lui, Petronela, au împreună patru copii: Ana-Maria, Sabina, Filip și Victoria.

David și Mihaela Moza

David, absolvent de automatizări și informatică, iar Mihaela absolventă de filologie engleză. Conduc din 2007 lucrarea Ellel România și Editura Elpis, cu focalizare pe ucenicizare și vindecare. Împreună au două fiice.

Rei Abrudan

Rei Abrudan este pastor al bisericii VIA, Cluj-Napoca, slujindu-și generația în care a fost așezat. Inginer ca formare de bază, și-a dezvoltat ulterior pregătirea în domeniul Studiilor Europene, luîndu-și doctoratul în Științe Politice la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Este căsătorit cu Ramona și împreună au doi fii, căsătoriți, la rândul lor.

Daniel Fodorean

Daniel Fodorean este pastor și profesor de teologie, cu o experiență pastorală, în Romania și străinătate, de 27 de ani și având o experiență de 26 de ani în echiparea bărbaților și femeilor pentru lucrare, atât prin programe formale și informale. Pe lângă implicarea pastorală și cea de profesor, el conduce European Leader Formation Network și Antioch Church Network, fiind partea și în coordonarea Year-Road Mentoring Church Revitalisation din cadrul European Leadership Forum. Este căsătorit cu Felicia și au un fiu de 20 de ani.

Doru Cîrdei

Doru Cîrdei este păstorul fondator și coordonator al Bisericii Filadelfia din Municipiul Chișinău, Republica Moldova. El este căsătorit cu Nadia, împreună sunt părinții a patru copii și a obținut titlul de Master în Biblie și Teologie (Evangel Theological Seminary, Kiev, Ucraina).

Vlad Crîznic

Vlad Crîznic este licențiat în Teologie la Universitatea Emanuel din Oradea, a obținut un masterat și doctorat în Teologie și Educație la King’s College Londra. Fiind editorul cărții „Apologetica în jurul mesei” și autorul cărții „Creștin(ism)ul (i)relevant”, este frecvent implicat în dezbateri, interviuri și prelegeri pe teme de apologetică.

Gili Indrie

Gili Indrie este pastor al Bisericii Quo Vadis – Hațeg. El este pasionat de comunicare creativă și dezvoltare personală, sport, citit și blogherit, formare și mentorare de lideri.

Radu Gheorghiță

Radu Gheorghiță este profesor universitar în științe biblice la Midwestern Baptist Theological Seminary din Kansas City. Profesorul Gheorghiță este născut în România, a terminat Facultatea de fizică a Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. A urmat studiile de masterat în teologie la Trinity Evangelical Divinity School, Deerfield, S.U.A., și studiile de doctorat la Universitatea Cambridge, Marea Britanie. Din anul 2015 conduce programul de doctorat vocațional al seminarului MBTS, Doctor of Ministry, conceput pentru pastorii din România și Europa de Est. Radu Gheorghiță este membru al Bisericii Baptiste Române Bethel, din Viena.

Emanuel Dănilă

Emanuel Dănilă este absolvent al Institutului Teologic Baptist din București, cu specializarea în Teologie Pastorală, iar domeniul lui de cercetare a fost revitalizarea bisericilor, un domeniu de care este pasionat.

Mihai Cozmiuc

Mihai Cozmiuc este licențiat în Arte și este Director Muzical și Lider de închinare al bisericii Harvest Arad din 2005.

Anca Onița

Anca Onița este de 4 ani coordonatorul Departamentului Video în Biserica Harvest Arad.

Andrei Lasc

Andrei Lasc este director de producție de 7 ani în biserica Harvest Arad.

Claudiu Păltinean

Claudiu Păltinean este tehnician sunet în cadrul bisericii Harvest Arad.

Doru Hriscu

Doru Hriscu a trecut prin toate„etapele slujirii”, de la lucrător în cadrul departamentul de copii, la tineret, diacon și prezbiter. În 2014 a înțeles chemarea de a forma ucenici în mod practic și astfel s-a mutat cu familia în Târgu Mureș unde a deschis biserica Harvest Târgu Mureș, împreună cu un grup de oameni dedicați. În prezent slujește din postura de coordonator al Vertical Church Europe.

Marcel Opriș

Marcel Opriș este unul din pastorii bisericii Harvest Arad cu o expertiză în grija pastorală de peste 10 ani. Este licenţiat în teologie pastorală şi master în consiliere și asistenţă socială. În prezent este implicat în mai multe lucrări: asimilare, consiliere, rugăciune, administrație bisericească.

Raul Todinca

Raul Todinca este unul din pastorii bisericii Harvest Arad. Pentru mulți ani a lucrat cu tinerii și a dezvoltat mai multe lucrări de tineret, iar în prezent este coordonator pe lucrarea de ucenicizare și grupuri mici, și pe lucrarea de tineret.

Claudiu Bârlea

Claudiu Bârlea este absolvent al Institutului Teologic Baptist București și a susținut teza de doctorat, obținând diploma de doctor în teologie (PhD) în cadrul Universității București. În prezent, pastor senior al Bisericii Verticale Bethel din Schwabach, Germania, biserică pe care a plantat-o și o păstorește, plin de pasiune, de peste 17 ani, punând accentul pe relevanța Evangheliei în generația actuală.

Mihai Dumitrașcu

Mihai este coordonator național al programului A.T.S. Teologie Pastorală, Licențiat în electromecanică la Universitatea din Galați (1982-1986); Leadership Certificate la Christ for the Nations Institute, Dallas, Texas (1992); Absolvent A.T.S. – Teologie Pastorală (1993-1996); M.A. în conducere globală, Fuller Theological Seminary, Pasadena (2008-2013). Este coordonator ProLider și președintele Comunității Regionale Constanța.

Anne Barbosu

Anne Barbosu este coordonator în lucrarea de consiliere din biserica Harvest Arad. A terminat studii la Universitatea de Psihologie din Strasbourg, Franța, Moody Bible Institute și are master în consiliere biblică de la Trinity Seminary.

Robert Katai

Robert Katai este digital marketer și content strategist. În 2013 a fondat primul proiect dedicat Instagram din Romania numit Instagramology iar din 2014 lucrează pentru Bannersnack, unde este responsabil cu strategia de conținut. Din 2017 este moderatorul și producătorul celui mai popular podcast din România – “Katai Podcast” și consultant marketing pentru branduri de top.