Vorbitori

Stan Parris

Stan Parris este pastorul senior al bisericii Franklin Heights în Rocky Mount, Virginia. El a studiat la Universitatea din Tennessee, a făcut masteratul Southwestern Baptist Theological Seminary și doctoratul la Asbury Theological Seminary. El este căsătorit cu Susan și împreună au 2 băieți, Briggs și Glenn.

Vlad Crîznic

Vlad Crîznic este licențiat în Teologie la Universitatea Emanuel din Oradea, a obținut un masterat și doctorat în Teologie și Educație la King’s College Londra. Vlad conduce echipa RZIM în România în proiecte apologetice și evanghelistice care își propun să ”îl ajute pe credincios să gândească și pe gânditor să creadă”. Fiind editorul cărții „Apologetica în jurul mesei” și autorul cărții „Creștin(ism)ul (i)relevant”, este frecvent implicat în dezbateri, interviuri și prelegeri pe teme de apologetică.

Martin P. Coyne

Martin Patrick Coyne este pastor și misionar evanghelist al Alianței Berean Mission. Are un BA de la Moody Bible Institute și un MA de la Wheaton College.

Gili Indrie

Gili Indrie este pastor al Bisericii Quo Vadis – Hațeg. El este pasionat de comunicare creativă și dezvoltare personală, sport, citit și blogherit, formare și mentorare de lideri.

Radu Gheorghiță

Radu Gheorghiță este profesor universitar în științe biblice la Midwestern Baptist Theological Seminary din Kansas City. Profesorul Gheorghiță este născut în România, a terminat Facultatea de fizică a Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. A urmat studiile de masterat în teologie la Trinity Evangelical Divinity School, Deerfield, S.U.A., și studiile de doctorat la Universitatea Cambridge, Marea Britanie. Din anul 2015 conduce programul de doctorat vocațional al seminarului MBTS, Doctor of Ministry, conceput pentru pastorii din România și Europa de Est. Radu Gheorghiță este membru al Bisericii Baptiste Române Bethel, din Viena.

Emanuel Dănilă

Emanuel Dănilă este absolvent al Institutului Teologic Baptist din București, cu specializarea în Teologie Pastorală, iar domeniul lui de cercetare a fost revitalizarea bisericilor, un domeniu de care este pasionat.

Fiona Bocșa

Fiona este un lider de închinare în cadrul Bisericii Harvest Arad. Ea a terminat facultatea de muzică și închinare la Liberty University cu focalizare în studii biblice și studii vocale. Fiona e căsătorită cu Admin și împreună au făcut parte din trupa Liberty Worship Collective și au slujit ca lideri de închinare la o biserică în Virginia.

Mihai Cozmiuc

Mihai Cozmiuc este licențiat în Arte și este Director Muzical și Lider de închinare al bisericii Harvest Arad din 2005.

Paul Balta

Paul Balta este CEO al Djemba IT&C cu o experiență tehnică de aproape 20 de ani în Radio și Televiziune, specializat în proiectare de studiouri, integrare completă de sisteme media și producție a transmisiunilor în direct. Cu o vastă activitate în integrarea de sisteme multimedia în biserici, este reprezentant în România a unor branduri consacrate în broadcast. Compania pe care o conduce are la activ multe colaborări cu instituții media de prestigiu în producție de evenimente live și soluții tehnice atât din țară cât și din străinătate.

Anca Onița

Anca Onița este de 4 ani coordonatorul Departamentului Video în Biserica Harvest Arad.

Marius Frim

Marius Frim este director de producție la biserica Harvest Târgu-Mureș. Fotograf profesionist de 9 ani cu apariții în diferite reviste cum ar fi Bestwed și MyWed. Producător la Global Music Management în diferite proiecte: INNA – Rock the roof (diferite locații naționale și internaționale), Lucia, The Marker – Rock the Roof.

Oti Bocșa

Otniel Bocșa este artist, antreprenor și slujește ca Director de Creație la biserica Harvest Arad. A studiat Arhitectură și Urbanism la UT Cluj, iar în prezent călătorește des peste tot în lume documentând viața prin fotografie și film sub umbrela companiei pe care a fondat-o, Future/Past.

Andrei Lasc

Andrei Lasc este director de producție de 7 ani în biserica Harvest Arad.

Alpár Matekovits

Alpár Matekovits este maestru de sunet și absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Este specializat în sisteme de sunet, scenă și lumini pentru concerte și evenimente mari din țară. El este fondatorul și directorul tehnic al companiei SIS Events.

Claudiu Păltinean

Claudiu Păltinean este tehnician sunet în cadrul bisericii Harvest Arad.

Andrea și Marius Mihai

Marius și Andreea Mihai sunt coordonatori la lucrarea cu copiii în biserica Harvest Arad, consultanți în educația copiilor.

Doru Hriscu

Doru Hriscu a trecut prin toate „etapele slujirii”, de la lucrător în cadrul departamentului de copii, la tineret, diacon și prezbiter. În 2014 a înțeles chemarea de a forma ucenici în mod practic și astfel s-a mutat cu familia în Târgu Mureș unde a deschis biserica Harvest Târgu Mureș, împreună cu un grup de oameni dedicați. După 5 ani de păstorire a acestei biserici, împreună cu familia au revenit în Timișoara, iar în prezent slujește din postura de Manager al Vertical Church Europe.

Marcel Opriș

Marcel Opriș este unul din pastorii bisericii Harvest Arad cu o expertiză în grija pastorală de peste 10 ani. Este licenţiat în teologie pastorală şi master în consiliere și asistenţă socială. În prezent este implicat în mai multe lucrări: asimilare, consiliere, rugăciune, administrație bisericească.

Raul Todinca

Raul Todinca este unul din pastorii bisericii Harvest Arad. Pentru mulți ani a lucrat cu tinerii și a dezvoltat mai multe lucrări de tineret, iar în prezent este coordonator pe lucrarea de ucenicizare și grupuri mici, și pe lucrarea de tineret.

Gelu Paul

Gelu Paul a absolvit cursurile IPTVT (Facultatea de Electronică și Telecomunicații), Seminarul teologic Gordon-Conwell (M.Div) și Universitatea Internațională Trinity (PhD în Științe Educaționale). A lansat și păstorit timp de 20 de ani Biserca Baptistă Vox Domini, coordonează Fundația BIG Impact și păstorește Biserica Baptistă Missio Dei din Timișoara.

Claudiu Bârlea

Claudiu Bârlea este absolvent al Institutului Teologic Baptist București și a susținut teza de doctorat, obținând diploma de doctor în teologie (PhD) în cadrul Universității București. În prezent, pastor senior al Bisericii Verticale Bethel din Schwabach, Germania, biserică pe care a plantat-o și o păstorește, plin de pasiune, de peste 17 ani, punând accentul pe relevanța Evangheliei în generația actuală.

Mihai Dumitrașcu

Mihai este coordonator național al programului A.T.S. Teologie Pastorală, Licențiat în electromecanică la Universitatea din Galați (1982-1986); Leadership Certificate la Christ for the Nations Institute, Dallas, Texas (1992); Absolvent A.T.S. – Teologie Pastorală (1993-1996); M.A. în conducere globală, Fuller Theological Seminary, Pasadena (2008-2013). Este coordonator ProLider și președintele Comunității Regionale Constanța.

Cristian Barbosu

Cristian Barbosu este pastorul senior al bisericii Harvest Arad și coordonatorul Vertical Church Europe, o mișcare de plantare și edificare a bisericilor. Și-a terminat teza de doctorat (PhD) la Universitatea Trinity International din Illinois, SUA. Este vorbitor la diverse conferințe și autorul multor cărți.

Anne Barbosu

Anne Barbosu este coordonator în lucrarea de consiliere din biserica Harvest Arad. A terminat studii la Universitatea de Psihologie din Strasbourg, Franța, Moody Bible Institute și are master în consiliere biblică de la Trinity Seminary.

Estera Nicula

Estera Nicula este coordonator de comunicare online la biserica Harvest Arad. A lucrat peste 6 ani în agenții de marketing și antreprenoriat din țară și străinătate ca Senior Designer în domeniile Web, Branding și Social Media.

Robert Katai

Robert Katai este digital marketer și content strategist. În 2013 a fondat primul proiect dedicat Instagram din Romania numit Instagramology iar din 2014 lucrează pentru Bannersnack, unde este responsabil cu strategia de conținut. Din 2017 este moderatorul și producătorul celui mai popular podcast din România – “Katai Podcast” și consultant marketing pentru branduri de top.